Rotate Your Phone

You can't use the recipes in a landscape mode, so please rotate your phone back to portrait mode

Gatim i kontrolluar me temperaturë. Është në duart tuaja.

Gatim i kontrolluar me temperaturë.

Sistemi Celsius Cooking™ ju lejon të zbuloni mënyra të reja gatimi dhe shijimi të ushqimit.

Enët e shëndetshme

Mëngjes, darkë apo drekë?

Gatimi inteligjent nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë për t’u përballuar.

Sistemi Celsius°Cooking™ vendos kontrollin teknik të rregulluar mirë në pëllëmbën e dorës – fjalë për fjalë. Tani ju keni fuqinë për të ndryshuar, përcaktuar dhe monitoruar temperaturat dhe oraret e ushqimit që gatuani me një nivel të ri saktësie. Dhe me tiganin, pjanurën dhe sondën e lidhur, përvoja praktike e këndshme e punës në pjanurë bëhet një aventurë kulinare e rregulluar mirë. Pajisjet Celsius°Cooking™ jo vetëm që ju lejojnë të vendosni, kontrolloni dhe monitoroni temperaturat, por gjithashtu synojnë t’ju ndihmojnë të bëheni një kuzhinier më i mirë duke ofruar receta të sakta të temperaturës që ndiqen lehtësisht.